Trei ani pe blog-ul AFI

În general evit să postez acest tip de informții, pentru că, să fim serioși, pe cine îl intereasează când am început eu să bloggăresc? Mai pe nimeni… Însă cu această ocazie, dragele mele cititoare, vreau să vă împărtășesc câteva noutăți.

În primul rând, mulțumesc frumos celor care citesc blog-ul meu sau comentează, sau îmi trimit e-mailuri! Acest lucru înseamnă mult pentru mine! Tortulețul virtual este pentru voi.

Și acum, să trecem la noutăți:

 • Blogul meu AFI a fost reorganizat! Acum sunt vizible noi pagini: Tipare, Mărimi, Info, Tutoriale. Ele sunt completate cu informații utile. Alte informații despre tipare, cum se coase sau cum tipăresc și asamblează tiparul, toate, vor apărea acolo!
 • Cât despre tiparul de rochie, Da, va apărea și el încurând! Nu am renunțat, deși am avut moment în care m-am gândit să o las baltă.
 • Înformațiile despre mărimi pentru tiparul de rochie, precum și pentru viitoarele mele tipare sunt complete (ei bine, aproape). Puteți să începeți să inspectați: Tabele de mărimi, Cum se iau măsurile de pe corp, Ce mărime aleg la tipar sau mai simplu să accesați pagina Mărimi și să alegi subiectul care vă interesează de acolo.

Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați! Să aveți o săptămână grozavă!

11 comentarii

 1. Happy Blog-anniversary! Towns many more years of inspired posts, cool ideas and overall awesomeness!! I’m really happy to have found your blog and to have met the warm and kind person behind it! I wish you all the best in the years to come! Keep doing what you’re doing (it’s really great) as long as you enjoy it!
  Many hugs from afar,
  Lavinia

  La multi ani si te pup mult! La cat mai multe successe sI realizari! Sper ca ai mancat tu si feliuta mea de tort 😉

 2. la multi ani de blog! te admir pentru preocuparile tale si de ce sa nu tii o evidenta a anilor de blog? e si el ca un fel de copil, trebuie sa il alimentezi ca sa creasca, sa il educi ca sa creasca frumos, sa il iubesti ca sa aiba un suflet bun 🙂

 3. La multi multi ani !!!! Eu cred ca te citesc de peste 2 ani, imi plac toate postarile, indiferent ca sunt pe tema croitoriei sau a tricotajului, imi place stilul explicit al postarilor…..La multi ani inca o data!!!!!

Dacă ai o întrebare sau o opinie scrie-mi aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s