Ghiciți la ce lucrez

Iată o sugestie:În ultimul articol am promis să vă arăt ce îmi ocupă timpul meu liber în ultima perioadă. Ei bine, iată!

Prea vag? Aici mai multe sugestii:

Eu am ajutor din belșug:

Mai multe ideii:
Și dacă încă aveți dubii, iată și o ultimă imagine:


Până data viitoare! Vă pup 🙂

7 comentarii

  1. Ana, ce idee grozava! Sunt convinsa ca vei realiza un tipar de sutien foarte frumos. Admir dorinta ta de a studia o problema in profunzime. Secretul succesului tau prezent si viitor. Vom auzi si vedea multe lucuri interesante si frumoase de la tine. Esti un om deosebit si foarte talentat.

    1. Carmen, ce ma bucur ca mi-ai scris! Am crezut ca te-am ofensat cu ceva si imi cer scuze. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Mi s-a inseninat ziua. Va povestesc in urmatorul articol ce si cum 🙂

      1. Ana, de ce sa ma supar? Ce prostie mai spui. Altceva. Scrie-mi adresa ta pe emailul meu pe care il ai, fiindca vreau sa fac curat in pestera lui Alibaba si sa dau elasticul pt bretele de multe culori pentru bust mic pe care l-am cumparat din prostie sau era intr-un pachet KIT, cum zicem noi. Elasticul are 1 cm sau ceva mai lat si poate fi folosi de persoane subtirele ca tine. Daca ar fi prost l-as arunca, pt ca tu nu esti o lada de gunoi pentru porcarii -:)!!! Daca nu te intereseaza, scri-mi totusi 2 cuvinte, sa caut pe altcineva. Mersi.

Dacă ai o întrebare sau o opinie scrie-mi aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s